Om oss

Effektiv, profesjonell byggeledelse med fokus på kvalitet, service og over 40 års erfaring.

Toppvalitets byggearbeid og effektiv prosjektledelse

ProPlan Bygg AS er en stolt byggmesterbedrift, lokalisert i det idylliske Børsa i Skaun kommune. Vi er dedikerte til å levere topp kvalitet med konkurransedyktige priser, og vi oppnår dette gjennom en kombinasjon av effektiv organisering, grundig planlegging og sterke logistikkstrategier.

Vår administrasjon er både nøktern og effektiv, og vi sikrer at alle prosjekter utføres med høyeste grad av professionalitet. På byggeplassen følger vi våre egne velplanlagte rutiner, noe som sikrer jevn fremdrift og førsteklasses håndverkskvalitet i alle prosjekter.

Byggeprosjekter, restaurering og byggeledelse

ProPlan Bygg AS er en totalleverandør innen byggebransjen. Som forhandler av BoligPartner boliger, tilbyr vi alt fra prosjektering og bygging av nybygg, til restaurering og byggeledelse. Vi bistår også med søknadsprosessen for byggetillatelser. Med oss får du et dedikert team som prioriterer punktlighet, ryddighet, og effektiv logistikk, og leverer solid håndverkskvalitet med skriftlige avtaler.

Vi sørger for god service og grundig oppfølging gjennom hele byggeprosessen, inkludert koordinering av underentreprenører. Med over 40 års erfaring, er vi klare til å realisere ditt byggeprosjekt og overgå dine forventninger. Velkommen til ProPlan Bygg AS!

Er du klar til å bringe dine boligdrømmer til virkelighet? Enten du planlegger et nytt prosjekt, restaurering, eller bare trenger ekspertråd, står ProPlan Bygg klar til å hjelpe.