Velkommen inn i vår flotte visningsbolig, Raumarheim på Frøya!

10. – 11. mars 2018 er du invitert på vår store visningshelg.
Visningshelgen er til for å levendegjøre husene våre,
for at du som interessert skal få oppleve – ikke bare se og tenke.

Merk deg tidspunktet 11.mars klokken 13.00.  På Frøya åpner vi dørene til vår flotte enebolig Raumarheim. Dette er en kundetilpasset variant, med svært gode og smakfulle løsninger.
Rundt omkring i hele Norge, inviterer BoligPartner dere inn i 35 herlige eneboliger. Aldri før har vi hatt visning av så mange eneboliger på samme tidspunkt. Vi gleder oss veldig og håper du benytter denne muligheten til å få masse herlig inspirasjon.

Her finner du listen over alle vårens visningshus

Visningen av eneboligene varer fram til klokken 15.00. Skal du bygge nytt er det verdt å ta seg en tur for å se ulike løsninger og valg i levende live.

Standard eller skreddersydd

Noen av eneboligene er standardhus hvor husene er bygget slik de er fremstilt i katalogen vår. Andre hus er tegnet om og tilpasset etter kunden ønsker. Et besøk på BoligPartner sin visningshelg er derfor en unik mulighet til å bli inspirert og se utallige muligheter om du skal bygge nytt.

På visningen møter du også våre boligkonsulenter som er dine trygge rådgivere gjennom byggeprosessen. Ofte vil også våre flotte kunder være tilstede på visningen, slik at du kan høre deres erfaringer fra hvordan det oppleves å bygge nytt hus.